
برای تهیه کیک سینامون ، ابتدا تخم مرغ ها و شیر را از یخچال بیرون می
آوریم تا هم دمای محیط شوند . آرد و بکینگ پودر را هم باهم ترکیب کرده و ۳
بار الک می کنیم .
گردو خرد شده ، پودر نارگیل ، پودر کاکائو ، پودر دارچین و شکر را هم باهم
ترکیب کرده و کنار می گذاریم . فر را هم روشن می کنیم تا گرم شود .
تخم مرغ ها ، شکر و وانیل را داخل کاسه ای با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه می زنیم تا کرم رنگ شده و حجم آن دو تا سه برابر شود .
حالا روغن مایع و شیر را هم اضافه کرده و کمی هم می زنیم . در پایان ترکیب
مواد خشک را که از قبل الک کرده ایم را آرام آرام و در چند مرحله به مایع
کیک سینامون اضافه کرده و با همزن دستی و یا کاردک مخلوط می کنیم تا آرد
نیز با دیگر مواد کاملا ترکیب شود .
قالب مورد نظر را چرب و آرد پاشی کرده و یا کاغذ روغنی می اندازیم . سپس
نصف مایع کیک سینامون را داخل قالب می ریزیم . حالا مواد میانی را که از
قبل باهم ترکیب کرده را روی مایع کیک می ریزیم به طوری که سطح آن را
بپوشاند و بعد بقیه مایع کیک را روی مواد میانی ریخته و قالب را به مدت ۴۰
تا ۵۰ دقیقه در طبقه وسط فر در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا
بپزد .
سپس کیک را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن از قالب خارج می کنیم . در
صورت تمایل روی کیک را با کمی پودر شکر تزئین کرده و سپس برش می زنیم
کیک سینامون را با یک فنجان چای سرو کنید .