
برای تهیه شیرینی چوروس ، ابتدا آب ، شکر ، کره و نمک را داخل قابلمه ای
ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا کره در آب حل شده و شکر نیز ذوب شود .
وقتی مواد ما شروع به جوش زدن های ریز کرد ، آرد را یکباره اضافه کرده و
مرتب هم می زنیم تا به صورت خمیری یکدست به شکل گلوله ای وسط قابلمه در آید
. سپس خمیر را از روی حرارت برداشته و کنار می گذاریم تا کمی خنک شود .
تخم مرغ ها را هم در یک کاسه شکسته و به همراه وانیل کمی هم می زنیم تا از
حالت لختگی درآید و بعد کم کم به خمیر اضافه کرده و با همزن هم می زنیم تا
تخم مرغ ها کاملا به خورد خمیر برود . سپس مقداری از خمیر را داخل قیف می
ریزیم . داخل قابلمه روغن می ریزیم تا کاملا داغ شود . سپس از خمیر داخل
روغن به صورت نوارهای باریک با ماسوره شکوفه به اندازه ۱۰ سانت زده و با
قیچی برش می زنیم . تمام چوروس ها را به همین روش آماده کرده و اجازه می
دهیم تا رنگ آن قهوه ای شده و کاملا سرخ شوند و سپس از داخل روغن خارج کرده
و روی حوله تمیزی قرار می دهیم تا روغن اضافی آن گرفته شود و بعد در ترکیب
شکر و پودر دارچین می غلتانیم .
برای سس شکلاتی هم ۱۰۰ گرم شکلات و ۶۰ گرم خامه را داخل کاسه ای ریخته و
روی حرارت غیر مستقیم ( بخار کتری ) قرار می دهیم تا شکلات ها ذوب شوند و
بعد هم می زنیم تا خامه و شکلات کاملا باهم ترکیب شده و سس شکلاتی آماده
شود .
سپس شیرینی چوروس را با سس شکلاتی سرو می کنیم .
سپاس از شما بانوی گرامی و سرآشپز آیکابان
خدا به همه سلامتی بدهد