
برای تهیه کاپ کیک قهوه ، ابتدا آرد ، بکینگ پودر ، نمک ، جوش شیرین و پودر
کاکائو را باهم ترکیب کرده و ۳ بار الک می کنیم . فر را هم با دمای ۱۸۰
درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود .
تخم مرغ را در کاسه ای شکسته و شکر و انیل را به آن اضافه کرده و آنقدر هم
می زنیم تا حجم آن سه برابر شده و سفید رنگ شود . سپس روغن مایع و یک قاشق
ماست را هم اضافه کرده و هم می زنیم . حالا پودر قهوه فوری را با آبجوش
ترکیب کرده و به مایع بالا اضافه کرده و هم می زنیم . در پایان ترکیب مواد
خشک را که از قبل الک کرده ایم را آرام آرام و در چند مرحله اضافه کرده و
با کاردک مخلوط می کنیم .
قالب های کاپ کیک را با کپسول مخصوص پوشانده و از مایع کیک داخل آن قالب ها ریخته به طوری که ۳/۴ قالب ها را پر کند .
در صورت تمایل روی کاپ کیک ها کمی شکلات چیپسی و شکلات تخته ای خردشده
ریخته و قالب ها را در فر از قبل گرم شده به مدت نیم ساعت قرار می دهیم تا
بپزند و بوی خوش کاپ کیک قهوه به مشام برسد .
سپس کاپ کیک های آماده شده را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا خنک شوند .
در صورت تمایل روی کاپ کیک ها را تزئین و با یک فنجان چای و یا قهوه سرو می کنیم .