
برای تهیه کلوچه مغزدار خانگی ، ابتدا خمیر آن را تهیه می کنیم . ابتدا آرد را دوبار الک کرده و کنار می گذاریم .
در یک کاسه بزرگ تخم مرغ ، پودر شکر ، وانیل و اسانس هل را با همزن برقی هم
می زنیم تا کاملا باهم ترکیب شده و رنگ آن کرم رنگ شود . سپس کره که به
دمای محیط رسیده و روغن مایع را نیز اضافه کرده و هم می زنیم تا کره نیز
کاملا با پودر شکر و تخم مرغ ترکیب شود . ماست و بکینگ پودر را باهم ترکیب
کرده و بعد از اینکه ماست پف کرد ، به دیگر مواد اضافه کرده و هم می زنیم .
در پایان آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و
با دور کند همزن هم می زنیم و یا اینکه از نوک انگشتان برای ورز دادن خمیر
استفاده می کنیم . آرد را یک باره اضافه نکنید بلکه آرام آرام اضافه کنید
تا زمانی که خمیر نرم و لیفی به دست آید . برای من ۵/۲ پیمانه آرد کافی شد .
بعد از اینکه خمیر آماده شد ، روی آن را پوشانده و به مدت ۱ ساعت در دمای
آشپزخانه قرار می دهیم .
تا آن زمان مواد میانی کلوچه مغزدار خانگی را تهیه می کنیم . برای این کار
کره آب شده ، خامه ، گردو خرد شده ، رنده جوز هندی ، دارچین و یک عدد کلوچه
بیات پودر شده را باهم ترکیب می کنیم تا حالت خمیری پیدا کند .
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود .
حالا از خمیر به اندازه یک نارنگی برداشته و کف دست باز می کنیم . مقداری
از مواد میانی را وسط خمیر گذاشته و خمیر را از کناره ها جمع کرده و آن را
به صورت دایره در آورده و در سینی فر قرار می دهیم . تمامی خمیرها را به
همین روش آماده کرده و در صورت تمایل یک عدد زرده تخم مرغ را هم زده و برای
رومال استفاده می کنیم . روی کلوچه ها کمی خرفه و یا کنجد پاشیده و کلوچه
ها را به مدت ۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار می دهیم تا زیر کلوچه ها
طلایی رنگ شود و بعد گریل را روشن می کنیم تا روی کلوچه ها نیز طلایی رنگ
شده و بعد از فر خارج می کنیم .
روی کلوچه مغزدار خانگی را با پارچه تمیزی می پوشانیم تا خشک نشود . سپس در ظرف در دار نگهداری می کنیم .