ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
طرز تهیه:
ابتدا عدس را پاک کرده و بشویید.
با یک لیوان آب و کمی نمک عدس را بپزید.
وقتی نیم پز شد، بلغور را به آن اضافه کنید و بگذارید آب آن کاملا تبخیر شده و عدس و
بلغور پخته شوند.
بعد با روغن کمی آنها را تفت دهید.
پیاز را هم خرد کرده و آن را سرخ کنید رب را به پیاز افزوده و با بلغور و عدس مخلوط کنید.
مقداری آبلیمو و نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و بگذارید سرد شوند.
جعفری خرد شده و تخممرغ را در این مرحله اضافه کنید و ورز دهید تا مواد چسبندگی لازم
را پیدا کنند.
روغن را در ظرف گودی بریزید و داغ کنید.
از مواد کوفته به اندازه یک گردوی بزرگ بردارید و در دست گلوله و در روغن داغ سرخ کنید.
کوفتهها را در ظرف مناسب گذاشته و اطراف آنها را با چند برش لیمو، گوجهفرنگی و زیتون
تزئین کنید.
برای روی کوفته هم از سس کچاپ تند استفاده و میل کنید.