ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
طرز تهیه:
عدس را از قبل بشویید و آن را خیس کنید. پیاز را خرد و کمی تفت دهید. آرد برنج را به پیاز
اضافه کنید و بعد عدس را صاف کرده و با پیاز و آرد برنج تفت دهید.
آب مرغ را به مواد اضافه و صبر کنید تا عدس پخته شود.
سیب زمینی و هویج و کرفس پخته شده و نمک و فلفل را به سوپ بیفزایید و بگذارید سوپ
لعابدار و جاافتاده شود.
سوپ را در ظرف مناسب بریزید و با زعفران آبکرده و جعفری خرد شده آن را تزیین کنید.
بعد از این که سوپ خنک شد آبلیمو را به سوپ اضافه و میل کنید.