- زمان آماده سازی
- 40 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 45 دقیقه
- مناسب برای
- 12 نفر
- 4 عدد
- تخم مرغ
- 1 پیمانه
- شکر
- 1 پیمانه
- شیر
- 3/4 پیمانه
- روغن مایع
- 2 قاشق غذا خوری
- پودر کاکائو
- 5 قاشق غذا خوری
- شکلات نوتلا
- 2 قاشق چای خوری
- بکینگ پودر
برای تهیه کیک شکلاتی نوتلا ، ابتدا تخم مرغ ها و شیر را از یخچال بیرون می
آوریم تا همدمای دیگر مواد شود . آرد ، بکینگ پودر و پودرکاکائو را هم
باهم ترکیب کرده و ۲ تا ۳ بار الک می کنیم . فر را هم با دمای ۱۸۰ درجه
سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود .
تخم مرغ ها و شکر را آنقدر می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود . سپس روغن مایع را اضافه کرده و دوباره هم می زنیم .
حالا شیر و شکلات نوتلا را هم اضافه کرده و هم می زنیم تا تمامی مواد کاملا باهم ترکیب شوند .
وسط مواد خشک الک شده را گود کرده و مایع آماده شده را وسط مواد خشک می
ریزیم . تمامی مواد را باهم ترکیب کرده به طوری که آرد کاملا به خورد مایع
کیک برود .
کف قالب مورد نظر را چرب و آرد پاشی کرده و یا کاغذ روغنی می اندازیم .
مایع کیک شکلاتی نوتلا را داخل قالب ریخته و قالب را به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه
( بستگی به دمای فر دارد ) در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا
آماده شود .
سپس کیک را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا کاملا خنک شود . کیک شکلاتی
نوتلا را از قالب خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار می دهیم .
کیک شکلاتی نوتلا را تزئین کرده و با یک فنجان چای و یا شیر داغ سرو می کنیم .
- در صورت تمایل می توانید به مایع کیک شکلاتی نوتلا مقداری فندق خرد شده نیز اضافه کنید .