
برای تهیه کیک انبه ، ابتدا کره و تخم مرغ ها را از یخچال بیرون می آوریم تا کره نرم شده و تخم مرغ ها هم دمای محیط شوند .
آرد ، بکینگ پودر و جوش شیرین را باهم ترکیب کرده و 3 بار الک می کنیم .
فر را روشن می کنیم تا گرم شود .
حالا کره و شکر را در کاسه ای ریخته و با همزن می زنیم تا کاملا باهم ترکیب
شوند . تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و هر کدام را آنقدر می زنیم تا
کاملا با دیگر مواد مخلوط شود و بعد تخم مرغ بعدی را اضافه می کنیم .
وانیل را نیز زده و هم می زنیم .
حالا ترکیب مواد خشک را که از قبل الک کرده ایم را کم کم اضافه کرده و هم می زنیم تا آرد نیز کاملا با مواد بالا مخلوط شود .
در پایان پوره انبه را که از قبل آماده کرده ایم را نیز به مایع کیک اضافه کرده و مخلوط می کنیم .
کف قالب مورد نظر را چرب و آرد پاشی کرده و یا کاغذ روغنی می اندازیم .
مایع کیک انبه را در قالب ریخته و آن را در فری که از قبل گرم شده در طبقه
وسط ، در دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 40 تا 45 دقیقه قرار می دهیم تا
بپزد .
سپس کیک را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا خنک شود .
بعد از خنک شدن کیک انبه را از قالب خارج کرده و به دلخواه آن را تزئین می کنیم .
- بعد از گذشت نیم ساعت از پخت کیک انبه ، آن را با یک خلال
دندان امتحان کنید . اگر خلال دندان از مرکز کیک تمیز بیرون آمد کیک شما
آماده است . در غیر این صورت اجازه دهید تا کیک 10 دقیقه دیگر در فر بماند .