
برای تهیه کیکی شکلات بدون تخم مرغ ، ابتدا آرد ، بکینگ پودر ، جوش شیرین ،
نمک و پودر کاکائو را باهم ترکیب و 3 بار الک کرده ، کنار می گذاریم .
فر را در دمای 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود .
شکر و روغن را باهم ترکیب کرده و هم می زنیم تا یک دست شوند . سپس وانیل ، سرکه و آب را نیز اضافه کرده و کاملا مخلوط می کنیم .
حالا ترکیب مواد خشک را که از قبل الک کرده ایم را آرام و در چند مرحله به
مایع بالا اضافه کرده و هم می زنیم تا آرد کاملا به خورد آن برود .
کف قالب مورد نظر را چرب کرده و یا کاغذ روغنی می اندازیم و مایع کیک
شکلاتی بدون تخم مرغ را در قالب ریخته و سپس قالب را در فری که از قبل گرم
کرده ایم ، به مدت 30 دقیقه در طبقه وسط فر در دمای 180 درجه سانتی گراد
قرار می دهیم تا بپزد .
بعد از پخت ، کیک را از فر خارج کرده ، کنار می گذاریم تا کاملا سرد شود . تا آن زمان گاناش را آماده می کنیم .
برای تهیه گاناش 100 گرم خامه صبحانه را به همراه 100 گرم شکلات تخته ای
خرد شده باهم مخلوط کرده و آن را روی حرارت غیر مستقیم ( بخار کتری و یا
سماور ) قرار می دهیم تا شکلات در خامه حل شده و سس یک دستی به دست آید .
بعد از اینکه کیک شکلاتی بدون تخم مرغ خنک شد ، آن را از قالب خارج کرده و روی آن را با سس شکلاتی پوشانده و برش می زنیم .