- زمان آماده سازی
- 40 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 20 دقیقه
- 80 گرم
- آرد سفید
- 20 گرم
- نشاسته ذرت
- 100 گرم
- شکر دانه ریز
- 6 عدد
- تخم مرغ
- 2 قاشق غذا خوری
- آبجوش
- 1/2 قاشق چای خوری
- بکینگ پودر
- 1/2 قاشق چای خوری
- وانیل
- 1 سر انگشت
- نمک

برای تهیه شیرینی تر برشی ، ابتدا آرد سفید ، نشاسته ذرت ، نمک و بکینگ
پودر را باهم ترکیب و 3 بار الک کرده ، کنار می گذاریم . فر را با دمای 180
درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود .
زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کرده و سفیده ها را در کاسه ای با همزن
برقی می زنیم تا کمی کف کند و بعد نصف مقدار شکر را اضافه کرده و آنقدر می
زنیم تا فرم بگیرد و وقتی کاسه را بر می گردانیم سفیده ها بیرون نریزد و
بعد کاسه را در یخچال قرار می دهیم .
حالا زرده های تخم مرغ ، وانیل ، باقی مانده شکر و آب جوش را باهم ترکیب کرده و آنقدر هم می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود .
زرده های تخم مرغ را کم کم و در چند مرحله به سفیده تخم مرغ اضافه کرده و
به آرامی با کاردک به صورت دورانی مخلوط می کنیم به طوری که بافت پفکی مایع
شیرینی تر حفظ شود .
در پایان ترکیب مواد خشک را که از قبل چندین بار الک کرده ایم را نیز به آرامی اضافه کرده و با کاردک مخلوط می کنیم .
کف قالب 20 تا 30 سانتی را کاغذ روغنی انداخته و مایع شیرینی تر برشی را
داخل آن می ریزیم به طوری که تمام سطح قالب را بپوشاند و بعد قالب را به
مدت 15 تا 20 دقیقه در طبقه وسط فری که از قبل گرم کرده ایم در دمای 180
درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزد و سطح کیک طلایی رنگ شود .
سپس کیک را از فر خارج کرده و روی آن را با یک دستمال تمیز پوشانده وکنار می گذاریم تا کاملا خنک شود .
بعد از اینکه کیک کاملا خنک شد ، آن را از قالب خارج کرده و با یک چاقوی اره ای کیک را از وسط نصف می کنیم .
و روی کیک را با یک برس و یا قلمو با شربت مرطوب می کنیم . حالا مقداری از
خامه فرم گرفته را روی کیک ریخته و صاف می کنیم و بعد لایه بعدی کیک را روی
آن قرار داده و فشار می دهیم تا دو لایه بهم بچسبند .
حالا لایه دوم را نیز با شربت مرطوب کرده و بعد دوباره خامه کشی می کنیم .
شیرینی را به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار داده و دوباره یک لایه خامه روی سطح آن می زنیم .
حالا شیرینی تر برشی را در یخچال قرار می دهیم و بعد از اینکه خامه خودش را
کاملا گرفت و سفت شد ، آن را برش زده و به دلخواه تزئین کرده و در ظرف
مورد نظر می چینیم .
- بهتر است بعد از خامه کشی ، شیرینی تر به مدت 1 روز در یخچال بماند و بعد برش بزنید تا برش های مرتب تری داشته باشید .