ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
مواد مورد نیاز :
تخم مرغ : 3 عدد
روغن مایع : ¼ پیمانه سرخالی
کره آب شده : ¼ پیمانه سرخالیش
شکر : 1 پیمانه
ماست : 1 پیمانه
آرد : 2 پیمانه
بکینگ پودر : 1 قاشق غذاخوری
وانیل یا رنده پوست پرتقال کمی
طرز تهیه :
- ابتدا شکر را به همراه کره و روغن مایع با همزن بزنید تا قدری سفید و کشدار شود.
- سپس تخم مرغ ها را یکی یکی با فاصله اضافه کنید و هر بار با همزن بزنید.
- وانیل یا رنده پوست پرتقال را نیز همراه تخم مرغ ها اضافه کنید تا عطر خوبی به مایه کیک دهد.
- سپس ماست را اضافه کنید.
- و درآخر نیز آرد و بکینگ پودر را در مایه کیک الک کنید و با پالت هم بزنید.
- مایه کیک را در قالب ریخته و در فر 180 درجه سانتیگراد که از پیش گرم شده به مدت تقریبی 35 دقیقه زمان پخت دهید.
- برای تزیین این کیک می توان از میوه های همان فصل استفاده کرد.
- برای تزیین دیگر می توانید پس از خامه کشی، گاناش ( Ganache مایعی کرم مانند است که از ترکیب خامه،کره و شکر و شکلات درست می شود ) روی کیک بریزید و سطح کیک را با شکوفه خامه و انواع مغزها و شکلات رنده شده استفاده کرد