ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
مواد لازم :
تخم مرغ هم دما با اتاق : ۴ عدد
وانیل : کمی
شکر : سه چهارم پیمانه
کره آب شده : ۸ قاشق غذاخوری
آرد : سه چهارم پیمانه
شیر ولرم : ۲ پیمانه
پودر قند برای تزیین روی کیک
طرز تهیه :
-فر را روی ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
-قالب مناسب را با کاغذ روغنی آماده کنید.
-زرده را از سفیده تخم مرغ جدا کنید.
-سفیده را هم بزنید تا فرم بگیرد.
-زرده را با شکر هم بزنید تا کم رنگ شود. کره و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.
-آرد را اضافه کنید و مواد را آرام آرام هم بزنید.
-آرام آرام شیر را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد مخلوط شود.
-سفیده تخم مرغ را کم کم اضافه کنید و آرام هم بزنید.
-مواد را در قالب بریزید و بگذارید ۶۰ دقیقه بپزد و روی آن طلایی رنگ شود.
-پس از خنک شدن، با پودر قند تزیین کنید.