ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
مواد لازم :
۱- کیک و شیرینی های ریز و کوچک به جز شیرینی های که سفیده و یا زرده تخم مرغ در آنها بکار رفته حرارت زیاد و وقت برای پخت نیاز ندارند.
۲ معمولا کیک و شیرینی هایی که داری حجم زیاد تر هستند با حرارت متوسط و زمان پخت زیاد پخته می شوند.
۳- اگر درجه حرارت فر برای پخت شیرینی ها زیاد باشد باعث می شود روی آنها پخته و وسط خمیر خام بماند.
۴- شیرینی هایی که به حد کافی روغن دارند احتیاج به چرب کردن سینی فر ندارند و در صورتی که مایه شیرینی بدون روغن یا کم روغن باشد باید سینی فر را چرب و آماده کرد.
۵- مایه خمیر خشک نسبتا درشت را باید با ۱ قاشق غذا خوری شکر و آب ولرم مخلوط کنید و در جای گرم قرار داده تا حجم آن دو برابر شود.
۶- برای پخت انواع شیرینی یا غذا باید فر را حداقل ۱۵ الی ۳۰ دقیقه قبل از پخت گرم کرد.
۷- هیچ گاه در فر را قبل از اینکه سه چهارم زمان پخت سپری نشده باشد باز نکنید چون پف کیک می خوابد
۸- برای نان های نمکی از آب و برای تهیه نان های شیرینی از شیر استفاده کنید.
۹- فاصله میان سفیده تخم مرغ و مصرف آن باید کم باشد در غیر این صورت آب می اندازد.
منبع :