ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
برای 32 عدد کوکی
زمان آماده سازی : 20 دقیقه
زمان پخت : 11 دقیقه
مواد لازم | |
آرد بادام سفید |
2 فنجان |
آرد نارگیل |
یک چهارم فنجان |
شکر دانه ریز |
نصف فنجان |
بکینگ پودر |
1 ق چ |
نمک |
یک هشتم ق چ |
کره ذوب شده سرد |
نصف فنجان |
تخم مرغ بزرگ هم دما با اتاق |
1 عدد |
اسانس لیمو |
1 ق چ |
رنده پوست لیمو |
1 ق غ |
یک سوم فنجان | |
پودر شکر |
در صورت تمایل |
طرز تهیه :
آرد ها ، شکر ، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده کناری بگذارید .
در کاسه ای دیگر کره ذوب شده ، تخم مرغ ، رنده پوست لیمو و اسانس لیمو را با هم مخلوط نمایید .
مواد خشک را به مواد مرطوب اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند .10 دقیقه کناری بگذارید استراحت کند تا آرد نارگیل رطوبت اضافه خمیر با ه خود جذب نماید .
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کرده و کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید .
خمیر ها را به اندازه توپهای 2 سانتی گرد کرده و با فاصله 4 سانت از هم داخل سینی فر بچینید . با انگشت یا وسیله ای گرد وسط کوکی ها را فشار دهید تا گود شود .
کوکیها را به مدت 6 - 10 دقیقه در فر بگذارید تا بپزند . همین که کمی کف کوکی ها تغییر رنگ داد از فر خارجشان کنید .
بعد از پخت کناری بگذارید کاملا سرد شوند و با پوره زردالو یا کشک لیمو وسطشان را پر کنید .
میگم رویاجون یهو سر وبلاگت بلایی نیاری مثلن حذفش کنی و یا عوضش کنی...

این چیزمیزای خوشمزه ای گذاشتی رو میخوام درس کنم
من بعده ماه رمضون و بعده کنکور تصمیم گرفتم آشپزی افتضاحم رو بهبود ببخشم