اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

دنده پلو 157


مناسب برای
2 نفر
400 گرم
دنده گوسفند
2 پیمانه
برنج ایرانی
1 عدد بزرگ
پیاز
1 قاشق چای خوری
زردچوبه
1 قاشق سوپخوری
آبلیمو
به مقدار لازم
نمک و فلفل
به مقدار لازم
زعفران دم کرده
دنده پلو


برای تهیه دنده پلو ، ابتدا دنده ها را از شب قبل در ترکیب نمک ، فلفل ، زردچوبه ، پیاز و مقدار کمی آبلیمو می خوابانیم و ظرف را در یخچال قرار می دهیم تا مزه دار شود .
برنج را با کمی نمک خیس به مدت ۳ ساعت خیس می کنیم .
کف تابه را با برس کمی چرب می کنیم . پیاز ها را از دنده ها جدا کرده و از قسمت چربی دار آن کف تابه می چینیم . زیر حرارت را کم می کنیم تا دنده ها با حرارت ملایم و با روغن همان دنبه سرخ شده و تقریبا بپزند . بعد از یک ساعت از زمان پخت دنده ها ، آّب روی برنج را خالی می کنیم ودر قابلمه در حال جوش می ریزیم .
یکی دوبار برنج را به آرامی هم می زنیم و صبر می کنیم تا برنج به جوش آید و بعد کف روی آن را می گیریم .
کمی که گذشت یکی از دانه های برنج را با ناخن نصف می کنیم . اگر به اندازه یک نقطه سفید وسط برنج خام مانده بود ، وقت آبکش کردن برنج است . برنج را در سبد آبکش ریخته و روی آن آب ولرم می ریزیم تا دانه های برنج به هم نچسبد . حالا برنج آبکش شده را به آرامی روی دنده ها ریخته و صبر می کنیم تا دنده پلو به مدت ۱ ساعت دیگر بپزد و برنج آن دم بکشد .
دنده پلو را در ظرف مورد نظر کشیده و با ماست و سبزی تازه سرو می کنیم .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد