
برای تهیه دنده پلو ، ابتدا دنده ها را از شب قبل در ترکیب نمک ، فلفل ،
زردچوبه ، پیاز و مقدار کمی آبلیمو می خوابانیم و ظرف را در یخچال قرار می
دهیم تا مزه دار شود .
برنج را با کمی نمک خیس به مدت ۳ ساعت خیس می کنیم .
کف تابه را با برس کمی چرب می کنیم . پیاز ها را از دنده ها جدا کرده و از
قسمت چربی دار آن کف تابه می چینیم . زیر حرارت را کم می کنیم تا دنده ها
با حرارت ملایم و با روغن همان دنبه سرخ شده و تقریبا بپزند . بعد از یک
ساعت از زمان پخت دنده ها ، آّب روی برنج را خالی می کنیم ودر قابلمه در
حال جوش می ریزیم .
یکی دوبار برنج را به آرامی هم می زنیم و صبر می کنیم تا برنج به جوش آید و بعد کف روی آن را می گیریم .
کمی که گذشت یکی از دانه های برنج را با ناخن نصف می کنیم . اگر به اندازه
یک نقطه سفید وسط برنج خام مانده بود ، وقت آبکش کردن برنج است . برنج را
در سبد آبکش ریخته و روی آن آب ولرم می ریزیم تا دانه های برنج به هم نچسبد
. حالا برنج آبکش شده را به آرامی روی دنده ها ریخته و صبر می کنیم تا
دنده پلو به مدت ۱ ساعت دیگر بپزد و برنج آن دم بکشد .
دنده پلو را در ظرف مورد نظر کشیده و با ماست و سبزی تازه سرو می کنیم .