
برای تهیه گراتن گوشت و سیب زمینی ، ابتدا سیب زمینی ها را شسته و پوست می
گیریم . سیب زمینی را ورقه ورقه کرده ( زیاد نازک نباشد تقریبا به ضخامت
نیم سانت کافی است ) و با مقداری نمک و آب روی حرارت می گذریم تا به مدت 10
دقیقه کمی نرم شوند و بعد آبکش می کنیم .
یک عدد پیاز بزرگ را نگینی خرد کرده و در مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا
پیازها نرم و طلایی رنگ شوند. گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کرده و تفت می
دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند .
فلفل دلمه ای و قارچ ها را نیز شسته و ریز می کنیم و به مایع گوشتی اضافه
می کنیم و تفت می دهیم تا قارچ ها آب انداخته و مایع گوشتی ما با حرارت
ملایم بپزد . در پایان نمک و فلفل را اضافه می کنیم .
کف ظرف مورد نظر را با لیسک کمی چرب کرده و سیب زمینی ها ورقه شده را ته
ظرف می چینیم . روی سیب زمینی ها کمی پودر آویشن ریخته و بعد با پنیر پیتزا
سطح سیب زمینی ها را می پوشانیم . سپس از مایع گوشتی روی پنیر ریخته و
کاملا صاف می کنیم تا سطح پنیر با مواد گوشتی نیز پوشانده شود و دوباره
پنیر پیتزا و پودر آویشن می ریزیم .
این کار را ادامه می دهیم تا تمامی مواد ما تمام شده و لایه رویی با پنیر پوشانده شود .
گراتن گوشت و سیب زمینی را در فری که از یک ربع قبل گرم کرده ایم در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا پنیر آن آب شود .
گراتن گوشت و سیب زمینی را بعد از آماده شدن از فر خارج کرده و با سس مورد نظر تزئین و سرو می کنیم .