
برای تهیه مخلوط پلو ، ابتدا برنج را خیس می کنیم .
در یک قابلمه مقدار کمی کره ریخته و مرغ را در آن سرخ می کنیم . سپس نمک ، فلفل ، آبلیمو ، یک قاشق غذا خوری زعفران و نصف پیمانه آب را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا مرغ کاملا بپزد .
در یک تابه مقدار کمی روغن ریخته و پیاز نگینی شده را در آن تفت می دهیم تا طلایی رنگ شود .
قارچ ها را شسته و نگینی خرد می کنیم و به همراه هویج خلالی شده به پیاز داغ اضافه می کنیم .
فلفل دلمه ای ( من از نصف فلفل دلمه ای قرمز و نصف فلفل دلمه ای سبز استفاده کردم ) را نیز نگینی خرد می کنیم و به مواد بالا اضافه می کنیم .
مواد را تفت داده و صبر می کنیم تا آب قارچ خشک شود .
در پایان نمک ، فلفل سیاه و قرمز ، زردچوبه و زعفران را به سس اضافه می کنیم .
مرغ ها را نیز ریش ریش کرده و نصف پیمانه زرشک را به آن اضافه کرده و کنار می گذاریم .
حالا نوبت آبکش کردن برنج است . در یک قابلمه مقداری آب ریخته و صبر می کنیم تا به جوش آید . سپس آب روی برنج را خالی کرده و برنج را داخل آبجوش می ریزیم . بعد از چند دقیقه برنج را امتحان می کنیم و اگر برنج آماده آبکش کردن بود ، آن را آبکش می کنیم ( برای پلوهای مخلوط بهتر است برنج را کمی خشک تر برداریم تا بعد از دم کشیدن به هم نچسبد و دانه دانه شود ) .
ته قابلمه مقدار کمی روغن ریخته و سیب زمینی های ورقه شده را ته آن می چینیم . سپس یک لایه برنج ، یک لایه سس و یک لایه مرغ ریش ریش شده و زرشک می ریزیم و اینکار را ادامه می دهیم تا تمامی مواد و برنج تمام شود .
مخلوط پلو را روی حرارت گذاشته و زیر آن را بلند می کنیم . بعد از اینکه بخار کرد زیر حرارت را کم کرده و دمکنی می گذاریم تا به مدت 45 دقیقه مخلوط پلو دم بکشد .
مخلوط پلو را در دیس کشیده و با سالاد و یا هر ترشی که دوست دارید سرو کنید .
سلام دوست گلم یه وبلاگ جدید ساختم خوشحال میشم سر بزنی و لینکم کنی وبلاگمو تازه راهندازی کردم خوشحال میشم بیای دوستمwww.madarangomnam.mihanblog.com