
برای تهیه قیمه لا پلو ، ابتدا برنج را با کمی نمک به مدت 3 ساعت می گذاریم خیس بخورد .
لپه ها را که از شب قبل خیس و آب آن را چندین بار عوض کرده ایم را جداگانه می گذاریم بپزند .
در یک قابلمه یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت می دهیم . مرغ را به آن اضافه کرده و بعد از اینکه مرغ نیز کمی سرخ شد ، فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و به آن یک لیوان آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا مرغ بپزد .
بعد از اینکه مرغ پخت ، آن را از قابلمه خارج کرده و ریش ریش می کنیم و به همراه لپه ای که پخته و آبکش کرده اید و رب گوجه فرنگی دوباره در قابلمه بریزید و اجازه دهید تا چند دقیقه دیگر بپزد و آب روی آن کاملا خشک شود .
برنج را نیز در یک قابلمه دیگر می جوشانیم و آبکش می کنیم .
ته قابلمه کمی روغن ریخته و ته دیگ سیب زمینی و یا هر ته دیگی را که دوست داشتید را کف قابلمه بچینید .
روی ته دیگ یک لایه برنج و یک لایه مواد قیمه را اضافه کنید و روی آن را زعفران و ادویه پلویی بریزید و همین طور ادامه دهید تا برنج و سس قیمه شما تمام شود . قابلمه را روی حرارت گداشته و زیر آن را بلند می کنیم تا بخار کند و بعد کمی کره یا روغن روی برنج بریزید و اجازه دهید برنج شما به مدت 40 دقیقه دم بکشد .
بعد از اینکه قیمه لا پلو شما دم کشید آن را در ظرف مورد نظر کشیده و به همراه سالاد شیرازیسرو کنید .