اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

طرز تهیه شیرینی نخود‌چی,خوشمزه و ساده ( 5 )

شیرینی نخود‌چی,طرز تهیه شیرینی نخود‌چی

طرز تهیه شیرینی نخود‌چی:  

مواد لازم:

آرد نخود‌چی: یک کیلو

پودر قند: 350 گرم

روغن جامد یا کره: 350 گرم

وانیل: یک‌چهارم قاشق چایخوری

پودر هل: نصف قاشق چایخوری

پودر پسته: به میزان لازم

طرز تهیه:
برای تهیه این شیرینی ابتدا پودر قند را با کره یا روغن مخلوط کنید و آن‌قدر هم بزنید تا کاملا پوک شود.

هل و وانیل را هم اضافه کنید و بعد آرد نخود‌چی الک شده را کم‌کم افزوده و با دست به آرامی ورز دهید که به روغن نیفتد و سفتی آن به اندازه‌ای باشد که با دست بتوان به آن فرم داد.

می‌توانید بعد تهیه خمیر، شیرینی را بپزید ولی بهتر آن است که یک شب به خمیر استراحت داده و خمیر را درون کیسه نایلونی و در یخچال بگذارید.

بعد از این مدت استراحت، مجددا آن را ورز دهید تا خمیر با حرارت دست شما گرم شود. سپس روی سطحی صاف کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه به قطر یک سانتی‌متر باز کنید و با قالب مخصوص شیرینی نخود‌چی آن را قالب بزنید و در سینی فر چیده و روی آنها را پودر پسته بپاشید.


فر را از قبل گرم کنید و شیرینی را به مدت 8 تا 10 دقیقه در دمای 170 درجه سانتی‌گراد قرار دهید. مراقب باشید، این شیرینی خیلی زود آماده می‌شود، نباید زیر شیرینی تغییر رنگ بدهد. سینی را از فر بیرون بیاورید.

صبر کنید تا کاملا سرد شود و بعد به آرامی شیرینی‌ها را از سینی جدا کرده و در ظرف مناسبی بچینید و روی آنها را بپوشانید. چنانچه بخواهید مدت طولانی این شیرینی را نگهداری کنید، از ظروف دردار استفاده کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد