اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

طرز تهیه کلمپه‌ کرمان,شیرینی محلی کرمان ( 7 )

کلمپه کرمانی,طرز تهیه شیرینی کلمپه کرمان

طرز تهیه کلمپه‌ کرمان:
 

مواد لازم:
آرد: 900 تا 1000 گرم

روغن جامد یا کره: 350 گرم

تخم‌مرغ: 2 عدد

شکر: 250 گرم

شیر و آب ولرم: یک فنجان

پودر هل یا عرق هل: مقدار لازم

خرما: نیم کیلو

گردوی خرد شده: یک لیوان

پودر زنجبیل، هل و جوز هندی: از هر کدام به میزان لازم

پودر پسته: برای تزئین به میزان لازم


طرز تهیه:
ابتدا تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید و با هل یا وانیل و روغن مخلوط کنید.

آرد را قبلا الک کرده و کم‌کم به مواد اضافه نمایید.


سعی کنید آب و شیر را به میزان مساوی با مواد افزوده و خوب هم بزنید تا خمیر لطیفی حاصل شود.


هسته خرما‌ها را درآورید و با جوز هندی رنده‌شده و پودر زنجبیل و گردوی خرد شده، مخلوط نموده و خمیری‌شکل شود و این خمیر، مواد میانی کلمپه است.

از خمیر، به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و در دست آن را باز کنید و از مواد میانی، مقداری وسط خمیر باز شده بگذارید و دوباره آن را ببندید و با فاصله در سینی فر چیده و روی آن مهر بزنید و پودر پسته بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد، به مدت 15 دقیقه قرار دهید.

سپس از فر بیرون آورده و در ظرف دردار گذاشته و با چای یا شیر داغ از مهمانان خود پذیرایی نمایید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد