اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

طرز تهیه سوهان عسلی خانگی ( 10 )

 

سوهان عسلی,طرز تهیه سوهان عسلی

طرز تهیه سوهان عسلی:
 

مواد لازم:
شکر: یک لیوان

عسل: یک قاشق غذاخوری

روغن مایع: یک قاشق غذاخوری

کنجد: 3 تا 4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
اول شکر را در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. کم‌کم ذوب می‌شود.

عسل و روغن مایع را هم به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا کاملا کاراملی شود.

وقتی شکر ذوب شد کنجد را درون آن بریزید و به هم بزنید.

کف یک سینی را از قبل کمی چرب کنید و سریع از مواد ذوب شده با قاشق با فاصله در دیس بریزید.

بعد از چند دقیقه شیرینی خنک شده و از سینی جدا می‌شود. سوهان‌ها را در یک ظرف ریخته و روی آنها را بپوشانید که در
 معرض هوا قرار نگیرند.

شما می‌توانید در چند مرحله و به جای کنجد از چند نوع مغز استفاده کنید و سوهان عسلی متنوع درست کنید.


برای درست کردن سوهان عسلی باید سریع عمل کنید، اگر مواد سرد شوند ریختن روی سینی دشوار می‌شود,به همین منظور به مقدار کم و در
چند مرحله تهیه کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد