اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

طرز تهیه نان شیر مال/نان شیرمال خانگی ( 13 )

نان شیرمال,طرز تهیه نان شیر مال

طرز تهیه نان شیر مال
مواد لازم:


تخم‌مرغ: 2 عدد،

شکر: نصف لیوان،

ماست: یک لیوان،

بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری،

وانیل: کمی، روغن: سه چهارم لیوان،

کنجد: 2 تا 3 قاشق غذا خوری و زرده تخم‌مرغ یک عدد برای تزئین روی نان،

آرد: در حدی که خمیر به دست نچسبد و نمک: کمی


طرز تهیه:
تخم‌مرغ، وانیل، شکر و روغن را در ظرفی بریزید و مخلوط کنید. در ادامه ماست و بکینگ پودر و کمی جوش‌شیرین را هم به مواد بیفزایید.

آرد را کم‌کم اضافه کرده و با دست مخلوط کنید. میزان آرد بستگی به غلظت مواد دارد. آنقدر آرد بریزید که خمیر به دست نچسبد.

خمیر به دست آمده را در ظرفی بگذارید و روی آن را بپوشانید و بگذارید حجم آن دو برابر شود. بعد روی سطحی صاف را آرد پاشیده و از خمیر به اندازه یک نارنگی بردارید و با وردنه آن را باز کنید و در سینی چرب شده فر بگذارید.

روی نان‌ها را با قلم‌مو زرده تخم‌مرغ بمالید و کنجد بپاشید و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت قرار داده تا روی نان طلایی شده و از فر بیرون بیاورید.

لازم به ذکر است برای این‌که نان نرم و لطیف باشد حتما، یک ظرف کوچک را پر از آب کرده و در فر بگذارید تا بخار کند و از خشک شدن نان جلوگیری کند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد