ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 |
مواد لازم برای تهیه شیرینی ناپلئونی:
خمیر هزارلا: ۵۰۰ گرم
کمپوت آناناس: یک قوطی
کرم پاتیسیر: به میزان لازم
روش تهیه:
۱. ابتدا خمیر هزارلا را به شکل چهارگوش باز کرده و اطراف آن را صاف و منظم میبریم و خمیر را با کاتر به قطر ۷ سانتیمتر برش میدهیم.
۲. روی خمیرها را با یک چنگال یا وسیله مخصوص پر از حفره کرده، به صورت حلقهای روی خمیر کرم پاتیسیر و سپس روی کرم، آناناس میگذاریم.
۳. سینی را روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردهایم قرار داده و نانها را میپزیم . پس از سپری شدن این زمان و سرد شدن کامل نانها آنها را با پودر شکر تزیین میکنیم.