اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی با رویه آناناس ( 19 )


شیرینی ناپلئونی,طرز تهیه شیرینی ناپلئونی

 


مواد لازم برای تهیه شیرینی ناپلئونی:


خمیر هزارلا: ۵۰۰ گرم

کمپوت آناناس: یک قوطی

کرم پاتیسیر: به میزان لازم

 

روش تهیه:


۱. ابتدا خمیر هزارلا را به شکل چهارگوش باز کرده و اطراف آن را صاف و منظم می‌بریم و خمیر را با کاتر به قطر ۷ سانتی‌متر برش می‌دهیم.


۲. روی خمیرها را با یک چنگال یا وسیله مخصوص پر از حفره کرده، به صورت حلقه‌ای روی خمیر کرم پاتیسیر و سپس روی کرم، آناناس می‌گذاریم.


۳. سینی‌ را روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم قرار داده و نان‌ها را می‌پزیم . پس از سپری شدن این زمان و سرد شدن کامل نان‌ها آنها را با پودر شکر تزیین می‌کنیم.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد