ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 |
مواد لازم برای کیک موزی :
آرد 2 پیمانه
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
کره 1/2 پیمانه
شکر قهوهای 3/4 پیمانه
تخممرغ بزرگ 2 عدد، زدهشده
موز رسیدهی له شده 2 و 1/3 پیمانه
روش تهیه کیک موزی:
فر را تا دمای 177 درجهی سانتیگراد گرم کنید. کف یک ماهیتابه با ابعاد حدود 23 در 12 سانتیمتر را چرب کنید.
در یک کاسهی بزرگ آرد، جوششیرین و نمک را مخلوط کنید. در کاسهی دیگری شکر قهوهای و کره را ریخته و هم بزنید.
تخممرغ و موزهای لهشده را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. ترکیب موز را درون ترکیب آرد بریزید. آنها را هم بزنید تا ترکیب کمی مرطوب شود.
خمیر را در ماهیتابهای که آماده کردهاید بریزید.
آن را در فر که گرم کرده بودید به مدت 60 تا 65 دقیقه بپزید. زمانی که یک خلالدندان در مرکز کیک فرو کردید و تمیز بیرون آمد یعنی کیک شما آماده است.
اجازه دهید برای ده دقیقه کیک در ماهیتابه بماند تا خنک شود. سپس آن را روی یک قفسهی سیمی فر برگردانید.
سلام
ممنون از این همه مطالب آشپزی
ی وبلاگ دیگه هم مطالب مذهبی شما رو گذاشته بود
گویا واسه خودتونه
موفق باشید و مرسی که به من سر زدید
حتما بازم بیاید و برامون غذاهای خوشمزه بذارید
جوش شیرین برای کیک خوب نیست
پکینگ پودر یکم بهتره تا جوش شیرین :)
درست است . ممنون از تذکرتان
خواهش میکنم خانوم منم تازه یاد گرفتم خواستم چیزی رو که یاد گرفتم بت شما تو اشتراک بذارم ؛)
حتما ، خواهش می کنم