اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

طرز تهیه شیرینی نان برنجی( 44 )

 

مواد لازم:


۳۵۰ گرم آرد برنج

۹۰ گرم پودر قند

۴ /۱ پیمانه گلاب

۱۴۰ گرم روغن جامد

 ۱ عدد تخم مرغ (زرده و سفید جدا)

تخم خرفه به مقدار لازم

 

طرز تهیه:


۱. ابتدا روغن را در کاسه مناسبی ریخته و با چنگال بزنید تا نرم شود. سپس پودر قند را اضافه کرده و با همزن بزنید. بعد از مخلوط شدن روغن و پودر قند، زرده تخم‌مرغ را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.سفیده تخم مرغ را نیز به صورت جداگانه آن قدر بزنید تا سفت شود.


۲. سپس همراه با گلاب به مخلوط روغن، پودر قند و زرده اضافه کنید. آرد برنج را هم کم‌کم بریزید و مرتب هم بزنید تا به شکل خمیر درآید.


نکته:با توجه به اینکه این خمیر معمولا نسبت به دیگر خمیرها شل است، بهتر است آن را در کیسه پلاستیکی ریخته و از شب تا صبح یا حتی ۲۴ ساعت کناری بگذارید تا استراحت کند.روی یک سینی بزرگ یا پیشخوان آشپزخانه مقداری آرد بپاشید و خمیر را با وردنه روی آن باز کنید؛ به صورتی که قطر خمیر ۵/۱ سانتی‌متر شود. سپس آن را با قالب های مخصوص، قالب بزنید. راه دیگر، استفاده از دست است؛ به این ترتیب که خمیر را با دست شکل داده و در صورت دلخواه روی آن نقش بیندازید. سپس روی هر کدام مقداری تخم‌خرفه بریزید.


۳. خمیرهای شکل داده شده را در سینی فر بچینید و فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ دقیقه روشن کنید. بعد از این مدت، سینی را خارج کرده و تا زمان سرد شدن کامل نان برنجی ها صبر کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد