ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 |
زمان آماده سازی : 15 دقیقه
زمان پخت : 20 دقیقه
مواد لازم برای 13 کوکی | |
آرد |
1 فنجان |
پودر کاکائو |
یک چهارم فنجان |
بکینگ پودر |
یک هشتم ق چ |
نمک |
1 پینچ |
آب داغ |
1 ق چ |
پودر اسپرسو |
1 ق چ |
کره |
نصف فنجان |
شکر قهوه ای |
دو سوم فنجان |
زرده تخم مرغ |
1 عدد بزرگ |
مربای توت فرنگی |
یک چهارم فجان |
مارمالاد پرتقال |
یک چهارم فنجان |
طرز تهیه :
در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه کوکی انگشتی های شکلاتی آشنا میکنیم .
آرد ، کاکائو ، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده کناری بگذارید . در کاسه ای دیگر اسپرسو را در آب داغ حل کنید .
در کاسه ی همزن برقی کره و شکر با مخلوط کرده با سرعت متوسط هم بزنید حدود 2 – 3 دقیقه تا کرمی و پوک شود . زرده تخم مرغ را اضافه کرده مخلوط کنید و سپس اسپرسو را بیفزایید .
نصف آرد را اضافه کرده مخلوط کنید و سپس باقیمانده ی آرد را هم اضافه کرده مخلوط کنید تا خمیر جممع شود . روی خمیر را پوشانده و حداقل 45 دقیقه در یخچال بگذارید خنک شود .
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شد . کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید .
حدود 1 ق غ از خمیر را برداشته گرد کنید و با انگشت وسط کوکی را فشار دهید تا گود شود و با 1 ق چ مربا پر کرده و در سینی فر چیده به مدت 14 دقیقه بپزید سپس روی توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شود .
مترجم : سمانه طبسی
تهیه و ترجمه اختصاصی آکاایران