ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 |
3/4 پیمانه کره ( یا مارگارین بدون نمک)
نصف پیمانه پودر شکر آسیاب شده و نرم
1/4 پیمانه شکر معمولی،
یکعدد تخم مرغ درشت،
یک ق چ پوست لیموی تازه رنده شده
آب لیموترش تازه یک ق غ،
یک ق چ وانیل شکری،
یک ق چ بکینگ پودر
2 پیمانه آرد شیرینی همه منظوره
یک پیمانه و نصفی کرم یا مارمالاد لیمویی یا ژله دلخواه غلیظ یا مارمالاد
طرز تهیه :
کره و شکر را در ظرف بزرگی هم بزنید تا کاملا نرم و یکدست شود و سپس تخم مرغ و پوست لیمو و آب لیمو ترش و وانیل شکری را به آن اضافه کنید . بکینگ پودر و ارد را باهم الک کرده و سپس به مواد اضافه کنید تا خمیر یکدستی بدست اید . خمیر را یکساعت در یخچال قرار دهید . فر را روشن و روی 180 درجه تنظیم کنید . داخل سینی فر کاغذ پهن کرده و روی آن را چرب کنید .
نکته :
داخل این شیرینی ها را میتوان با انواع مارمالاد های ساده یا ژلاتینی و رنگی و خشکبار و بادام و ....و شکلات چیپسی یا شکلات غلیظ ذوب شده پر کرد . رویه شیرینی ها را میتوان با شکلات ذوب شده تیره و سفید طرح داد
منبع :