ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 |
زمان آماده سازی : 30 دقیقه
زمان پخت : 10 دقیقه
مواد لازم برای 30 کوکی | |
آناناس |
8 – 9 برش |
شکر قهوه ای |
2 ق غ + دو سوم فنجان |
کره هم دما با اتاق |
دو سوم فنجان |
شکر |
نصف فنجان |
عصاره وانیل |
1 ق چ |
پودر زنجبیل |
نصف ق چ |
نصف ق چ | |
نمک |
یک هشتم ق چ |
تخم مرغ |
1 عدد |
آرد |
2 فنجان |
شیر |
یک چهارم فنجان |
فندق تست و خرد شده |
سه چهارم فنجان |
پرک نارگیل |
نصف فنجان |
مواد لازم برای فراستینگ | |
کره |
4 ق غ |
پنیر خامه ای |
90 گرم |
اسانس نارگیل |
نصف ق چ |
پودر شکر |
2 فنجان |
پرک نارگیل تست شده |
برای تزئین |
طرز تهیه :
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . کف سینی فر را با فویل بپوشانید و حلقه های آناناس را رویش بچینید و 2 ق غ شکر قهوه ای رویشان بپاشید و به مدت 12 – 15 دقیقه در فر بگذارید تا لبه هایشان قهوه ای شود سپس کناری بگذارید کاملا خنک شوند و خرد کنید .
دمای فر را بوی 190 درجه کم کنید و کف سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانیده در کاسه ای بزرگ کره ، شکر و دو سوم فنجان شکر فهوه ای را هم بزنید یکدست که شد وانیل ، جوش شیرین ، زنجبیل و نمک را مخلوط کنید . تخم مرغ ها رااضافه کرده هم بزنید یکدست که شد آرد و شیر را اضافه کرده مخلوط نمایید و سپس آناناس و فندق و نارگیل را با خمیر مخلوط کنید و با قاشق از خمیر با فاصله ی 5 سانتی از هم روی سینی فر بریزید و به مدت 10 – 12 دقیقه در فر بگذارید بپزند و سپس کناری بگذارید کاملا خنک شوند .
در این حین برای تهیه فراستینگ کره و پنیر خامه ای و اسانس نارگیل را مخلوط کرده هم بزنید تا کرمی و پوک شود . پودر شکر را اضافه کرده هم بزنید یکدست شود . 2 – 3 ق غ آب را در صورت نیاز اضافه کنید تا کرم به غلظت مناسب برسد و روی کوکی ها را کرم کشیده و در صورت تمایل پرک نارگیل بپاشید .
مترجم : سمانه طبسی
تهیه و ترجمه اختصاصی آکاایران