ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 |
کره سرد شده و به قطعات کوچک خرد شده | 150 گرم |
آرد معمولی | 350 گرم |
بکینگ پودر | 2 قاشق چایخوری |
پودر ادویه مخلوط | 1 قاشق چایخوری |
برگه زردآلو خرد شده | 75 گرم |
خرمای خشک خرد شده | 75 گرم |
گیلاس شکری خرد شده | 75 گرم |
کشمش | 100 گرم |
شیر | 125 میلی لیتر |
تخم مرغ زده شده | 2 عدد |
پوست رنده شده پرتقال | 1 عدد |
آب پرتقال | 6 قاشق غذاخوری |
عسل | 3 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کیک میوه ای بدون شکر :
قالب گرد 20 سانتیمتری را با کمی کره چرب نموده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید.
آرد، بکینگ پودر و پودر ادویه مخلوط را داخل کاسه ای الک نمایید.
کره را به این مواد خشک اضافه نموده و با نوک انگشت مالش دهید تا شبیه به خرده نان شود.
زردآلو، خرما، گیلاس شیرین، کشمش را با شیر، تخم مرغ زده شده، پوست رنده شده ی لیمو و آب لیمو مخلوط نمایید.
عسل
و مخلوط میوه را به مواد خشک اضافه نموده , آنقدر هم بزنید تا نرم و کش
دار شود. مواد را با قاشق داخل قالب کیک آماده ریخته و روی سطح کیک را صاف
نمایید.
کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد
یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت 1 ساعت بپزد تا اگر
سیخی را وسط کیک فرو بردید، مواد به آن نچسبند.
قبل از بیرون آوردن کیک بگذارید درون قالب بماند تا سرد شود.
توصیه سرآشپز:
جهت تنوع در نوع میوه کیک میوه ای، می توانید یک عدد موز رسیده پوره شده را جایگزین عسل نمایید.
منبع : avayesalamati.com