اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

کیک میوه ای بدون شکر ( 60 )



,کیک میوه ای بدون شکر, پخت کیک میوه ای بدون شکر, درست کردن کیک میوه ای بدون شکر,[categoriy]



مواد لازم برای کیک میوه ای بدون شکر :


کره سرد شده و به قطعات کوچک خرد شده 150 گرم
آرد معمولی 350 گرم
 بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
 پودر ادویه مخلوط 1 قاشق چایخوری
برگه زردآلو خرد شده 75 گرم
خرمای خشک خرد شده 75 گرم
گیلاس شکری خرد شده 75 گرم
کشمش 100 گرم
شیر 125 میلی لیتر
تخم مرغ زده شده 2 عدد
پوست رنده شده پرتقال 1 عدد
آب پرتقال 6 قاشق غذاخوری
عسل 3 قاشق غذاخوری


طرز تهیه کیک میوه ای بدون شکر :


قالب گرد 20 سانتیمتری را با کمی کره چرب نموده و کف آن کاغذ روغنی بیاندازید.
آرد، بکینگ پودر و پودر ادویه مخلوط را داخل کاسه ای الک نمایید.
کره را به این مواد خشک اضافه نموده و با نوک انگشت مالش دهید تا شبیه به خرده نان شود.
زردآلو، خرما، گیلاس شیرین، کشمش را با شیر، تخم مرغ زده شده، پوست رنده شده ی لیمو و آب لیمو مخلوط نمایید.
عسل و مخلوط میوه را به مواد خشک اضافه نموده , آنقدر هم بزنید تا نرم و کش دار شود. مواد را با قاشق داخل قالب کیک آماده ریخته و روی سطح کیک را صاف نمایید.
کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت 1 ساعت بپزد تا اگر سیخی را وسط کیک فرو بردید، مواد به آن نچسبند.
قبل از بیرون آوردن کیک بگذارید درون قالب بماند تا سرد شود.
توصیه سرآشپز:
جهت تنوع در نوع میوه کیک میوه ای، می توانید یک عدد موز رسیده پوره شده را جایگزین عسل نمایید.

 

منبع : avayesalamati.com

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد