ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 |
طرز تهیه :
تخم مرغ 3 عدد . شیر یا ماست 1/2 لیوان . روغن یا کره 5 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری . آرد 500 گرم . نمک مقداری
شربت گوش فیل
شکر ۳ لیوان . آب ۱ لیوان . گلاب ۱/۴ لیوان . زعفران دم شده ۲ قاشق چایخوری . آبلیمو ۱/۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه شربت :
آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آمده و تمام شکر حل شود ؛ زعفران ، گلاب و ابلیمو را اضافه کنید و پس از چند جوش و کمی غلیظ شدن شربت را از روی حرارت بردارید تا خنک شود ( در زمان افزودن گوش فیل شربت باید ولرم باشد ).
در کاسه ای ماست یا شیر ، تخم مرغ ، بیکینگ پودر و نمک را بریزید و خوب هم بزنید سپس روغن و آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی تهیه شود ، روی خمیر را با نایلون بپوشانید و به مدت 2 ساعت خمیر را استراحت دهید.
خمیر گوش فیل ها را پهن کنید و به شکل دلخواه قالب بزنید ، روغن را داغ کنید و گوش فیل ها را در روغن بیندازید تا کامل پف کند و یک طرف که برشته شد آنرا برگردانید تا طرف دیگر هم برشته شود ( حرارت را متوسط کنید تا گوش فیل ها نسوزند ).
گوش فیل ها را پس از سرخ شدن و به همان صورت داغ داخل شیره بیندازید و پس از 5 تا 10 دقیقه از شیره خارج کنید و داخل صافی قرار دهید تا شیره اضافی اش خارج شود سپس روی ان پودر پسته بپاشید و پس از خنک شدن سرو کنید.
نکته :
اگر روغن گوش فیل سرد باشد خمیر پف نخواهد کرد ، شربت گوش فیل باید غلیظ باشد چون اگر شربت رقیق باشد گوش فیل زود نرم و بیات میشود.
من دقیقا چهارسال پیش این شیرینی رو درست کردم شبیه هیچی شده بود... و طعم خوبی داشت از اون به بعد دست به هیچی نزدم و هیچی درست نکردم