اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

سوپ دال عدس ( 81 )


مواد لازم:


روغن:25 گرم


دال عدس(عدس قرمز):یک پیمانه


سینه مرغ :100گرم


ورمیشل(رشته سوپ):50گرم


نمک و فلفل به میزان لازم


پیاز:یک عدد متوسط


طرز تهیه سوپ :


ابتدا پیاز را خرد کنید.با روغن یا کره کمی تفت دهید به اندازه ای که فقط سبک شود. نباید سرخ شود.گوشت سینه مرغ را نگینی خرد و به پیاز اضافه کنید.

دال عدس را به مواد قبلی اضافه کنید و اجازه دهید بپزد.دال عدس خیلی زود می پزد و رنگ زردی به خودش می گیرد.

در نهایت نمک و فلفل و رشته سو پ را اضافه کنید و اجازه دهید سوپ جا بیفتد.این سوپ بسیار زود آماده می شود.سبک و خوشمزه است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد