اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

حلوای هویج ؛دسر مناسب افطار ( 88 )


حلوا را فقط با آرد و شکر درست نمی کنند ، بلکه با موادی دیگر مثل هویج هم می توان حلوای خوشمزه ای پخت . حلوای هویج با هل و بادام و پسته‌، واقعا عطر و طعم خاصی دارد. امتحان کنید .

مواد لازم:


هویج : 500 گرم


روغن : 60 گرم


هل : نصف قاشق چایخوری


شکر : 375 گرم یا 5/1 پیمانه


آب داغ : نصف پیمانه


شیر خشک : 4 قاشق غذاخوری


مغز پسته یا بادام خرد شده : 2 قاشق غذاخوری



طرز تهیه:


1- هویج‌ها را شسته، پوست آن‌ها را بگیرید و آن‌ها را خوب رنده کنید.

2- در یک تابه، روغن بریزید و هویج‌ها را درون آن بریزید وآن را روی شعله متوسط، بدون درپوش قرار داده، بگذارید تقریبا بپزند و در این حین، مرتب آنها را هم بزنید و قبل از اینکه کاملا پخته شوند، شعله را روی کمترین حالت قرار داده، بگذارید آب آن‌ها کاملا تبخیر شود و خوب بپزند.

3- با آب و شکر، شربتی تهیه کنید و روی هویج‌ها بریزید و شیر خشک را نیز به آن اضافه کنید، سپس تابه را روی شعله متوسط بگذارید و مرتب آن را هم زنید و آنقدر این کار را ادامه دهید تا مخلوط کاملا ضخیمی بدست آید.

4- هل را به مخلوط فوق اضافه کنید.

5- محتوای درون تابه را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با یک قاشق فلزی چرب شده، صاف کنید و بگذارید کاملا خنک شود.

6- روی حلوا را با پودر پسته یا بادام تزیین کنید و آن را به قطعات کوچک تقسیم کرده، میل کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد