اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

بیسکویت کشمشی بشقابی ( 93 )


,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,[categoriy]



 طرز تهیه


ابتدا پودر قند را دو بار الک کرده و درون یک ظرف شیشه ای می ریزیم. روغن را
 نیز به آن افزوده و با لیسک یا همزن برقی آنها را کاملا با هم مخلوط می کنیم.
زرده های تخم مرغ را همراه وانیل به مخلوط اضافه کرده و با همزن برقی آنقدر هم
می زنیم تا کرم رنگ شود.
 پس از این که مواد مخلوط شده و به شکل یک کرم لطیف درآمد، آرد و کشمش را با
هم مخلوط کرده، سپس آنها را به کرم به دست آمده، افزوده و هم می زنیم.
 مواد را درون سینی فر که از قبل کاغذ روغنی گذاشته ایم، ریخته و سینی را در فر با
 حرارت 175 درجه سانتی گراد به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار می دهیم تا شیرینی
پخته شود.


نکات:
1)اگر دوست دارید به شیرینی مقداری پودر گردو هم اضافه کنید.

2)دقت کنید آرد شما کاملا سفید و لطیف باشد و آن را قبل از مصرف چند بار الک کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد