ابتدا
پودر قند را دو بار الک کرده و درون یک ظرف شیشه ای می ریزیم. روغن را نیز
به آن افزوده و با لیسک یا همزن برقی آنها را کاملا با هم مخلوط می کنیم.
زرده های تخم مرغ را همراه وانیل به مخلوط اضافه کرده و با همزن برقی آنقدر
هم می زنیم تا کرم رنگ شود. پس از این که مواد مخلوط شده و به شکل یک کرم
لطیف درآمد، آرد و کشمش
را با هم مخلوط کرده، سپس آنها را به کرم به دست آمده، افزوده و هم می
زنیم. مواد را درون سینی فر که از قبل کاغذ روغنی گذاشته ایم، ریخته و سینی
را در فر با حرارت 175 درجه سانتی گراد به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار می
دهیم تا شیرینی پخته شود. نکات: 1)اگر دوست دارید به شیرینی مقداری پودر گردو هم اضافه کنید.
2)دقت کنید آرد شما کاملا سفید و لطیف باشد و آن را قبل از مصرف چند بار الک کنید.