اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

طرز تهیه بیسکوئیت نعنایی ( 96 )




,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,[categoriy]



طرز تهیه بیسکوئیت نعنایی


ابتداکره نرم شده راباشکربادورکند همزن 3 دقیقه میزنیم.بعدتخم مرغ راهمراه اسانس وانیل اضافه کرده وهم میزنیم.

مقداری از آرد را با بکینگ پودرونمک مخلوط کرده وکنار بگدارید.

سپس 5قطره اسانس نعنا رابه موادداخل همزن اضافه کرده وبهترین زمان برای اضافه کردن رنگ الان میباشد.از رنگهای ژله ایکمی اضافه کنید وهم بزنیداگر رنگ دلخواهتان بود که هیچ دیگر اضافه نکنید وگرنه آنقدری اضافه کنید که دوست دارید بیسکوئیت شما همان رنگ شود.

حالاکمی ار آردرااضافه کنیدوبادور کندهم بزنید.دوباره مابقی آرد رااضافه کرده وهم بزنید.تا زمانیکه هنوز خمیر به بدنه طرف چسبیده بازهم خمیر آرد لازم داردکمی آرد اضافه کنیدوهمبزنیدوقتی خمی میان طرف جمع شد خمیر آماده است.این خمیر احتیاج به استراحت ندارد فقط مابین دونایلون به قطر3تا4میلیمتر خمیرراپهن کنیدوباهر قالبی که خواستید قالب بزنیدودرفراز قبل گرم شده باحرارت 160 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بپزید.


نکته:


اینکه گفتم نمک وبکینگ پودر رابا مقداری از آرد مخلوط کنید به خاطر این بود که ممکن است خمیر شما به همه آرد نیاز نداشته باشدواگر شما بکینگ پودرونمک را باهمه آرد مخلوط کرده باشید همه آن دربیسکوئیت استفاده نمیشود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد