ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
مقدار : برای 16 نفر
زمان لازم برای آماده کردن مواد : 20 دقیقه
زمان لازم برای درست کردن کیک : 2 ساعت
زمان لازم برای خنک شدن : 2 ساعت
مواد مورد نیاز :
کره زده شده | 2/3 فنجان |
شکر قهوه ای | ½ فنجان |
آرد سفید | 2 و 1/2 فنجان |
پوست لیمو شیرین پودر شده | 4 قاشق چای خوری |
تخم مرغ | 6 عدد |
شکر دانه ریز | 2 و 1/4 فنجان |
آب لیمو شیرین | ½ فنجان |
بکینگ پودر | ¾ قاشق چای خوری |
جوز زمینی | 1/8 قاشق چای خوری |
پوست لیمو ترش پودر شده | 1 قاشق چای خوری |
پودر شکر الک شده | 2 قاشق غذا خوری |
دستور پخت :
1 - در صورت تمایل می توانید ابتدا مقداری لیموی
ژله ای برای تزئین آماده کنید. (طرز تهیه آن در انتها آورده شده است.) فر
را روی 350 درجه فارنهایت تنظیم کنید و یک ماهیتابه 33*22/8*5 اینچ را
آماده کنید و آن را با ورق فویل بپوشانید.
2 - کره را در یک کاسه بزرگ بریزید و سی ثانیه هم بزنید. به آن شکر قهوه ای اضافه کنید و آن را هم تا زمانی که کاملا در کره حل شود بزنید. 2 فنجان آرد اضافه کنید و آن را هم بزنید تا خمیر شود، 2 قاشق چای خوری پوست پودر شده لیمو شیرین را هم به این ترکیب اضافه کنید و هم بزنید. سپس خمیر را در ماهیتابه بریزید و آن را فشرده کنید و اجازه دهید برای 20 دقیقه بپزد.
3 - در همین هنگام در یک کاسه متوسط تخم مرغ ها، شکر دانه ریز، باقیمانده آرد، آب لیمو شیرین، بکینگ پودر و جوز زمینی را مخلوط کنید و آن را حداقل برای 2 دقیقه هم بزنید. باقیمانده پوست لیمو ترش و لیمو شیرین را هم در آن بریزید و هم بزنید. این مخلوط را روی خمیر پخته شده داغ بریزید و بگذارید 20 دقیقه دیگر هم بپزد. و یا تا زمانی که لبه های کیک به رنگ قهوه ای در بیاید صبر کنید. سپس کیک را از فر بیرون بیاورید و برای مدت یک ساعت بگذارید خنک شود و به مدت 2 ساعت آن را در یخچال قرار دهید.
4 - برای سرو کردن کیک روی آن پودر شکر بپاشید. برای بیرون آوردن کیک از ماهیتابه از فویل استفاده کنید و کیک را به صورت مثلثی ببرید. در صورت تمایل قطعات لیموی ژلهای را روی کیک بگذارید . این کیک را می توانید تا 3 روز در یخچال تازه نگه دارید و برای 16 تا 20 نفر سرو کنید.
مواد مورد نیاز برای لیموی ژله ای :
آب | ¼ فنجان |
شکر | ¾ فنجان |
2 لیمو شیرین و یا 10 لیمو ترش کوچک ورقه شده |
طرز تهیه لیموی ژله ای :
در یک ظرف بزرگ آب و شکر را حل کنید و آنها را بگذارید تا بجوشند. ورقه های لیمو
را در آن بگذارید و به آرامی بجوشانید. این عمل را یک تا 2 دقیقه انجام
دهید و سپس آنها را از ظرف بیرون بیاورید و بگذارید خنک شوند.
عین همین عمل را هم می توانید با پوست لیمو و دیگر مرکبات انجام دهید.