برای تهیه ژله خرده شیشه به ژله های میوه ای با رنگ ها و طعم های مختلف نیاز است .
ژله خرده شیشه را می توان به دو صورت شفاف و یا سفید تهیه کرد . برای تهیه
ژله شفاف به آبجوش نیاز داریم و برای ژله سفید می توان از بستنی و شیر
استفاده کرد .
برای تهیه ژله خرده شیشه ، ابتدا ژله های رنگی را آماده می کنیم . هر بسته
از ژله را با یک لیوان آبجوش مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم ( بخار
کتری و یا سماور ) قرار داده و مرتب هم می زنیم تا مایع کاملا شفافی به دست
آید . ( نیازی به اضافه کردن آب سرد نیست تا درپایان ژله های سفت تری
داشته باشید ) . حالا ژله ها را در چند ظرف ریخته و در یخچال قرار می دهیم
تا ببندند . سپس از یخچال خارج کرده و به صورت مکعب های کوچک خرد می کنیم .
یک بسته ژله آلوئه ورا را هم با یک لیوان آبجوش ترکیب و هم می زنیم تا کاملا شفاف شود و بعد بستنی وانیلی را به آن اضافه می کنیم .
حالا ژله های خرد شده را کف قالب مورد نظر که از قبل چرب کرده ایم ریخته و
بعد ترکیب ژله آلوئه ورا و بستنی را هم روی ژله ها ریخته و قالب را در
یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد و کاملا سفت شود .
سپس خرده شیشه را از قالب جدا کرده و در ظرف مورد نظر بر می گردانیم .