اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

کوکوی مرغ پنیری 105


زمان آماده سازی
60 دقیقه
حداکثر زمان پخت
15 دقیقه
مناسب برای
3 نفر
وعده غذایی
250 گرم
فیله مرغ
3 عدد کوچک
سیب زمینی
1 عدد کوچک
فلفل دلمه ای
2 عدد
پیاز
3 حبه
سیر
2 عدد
تخم مرغ
1 قاشق چای خوری
زردچوبه
به مقدار لازم
نمک و فلفل
به مقدار لازم
آرد سوخاری
به مقدار لازم
پنیر پیتزای رنده شده
کوکوی مرغ پنیری



برای تهیه کوکوی مرغ پنیری ، ابتدا فیله مرغ با با یک پیاز و یه حبه سیر با کمی آب روی حرارت می گذاریم تا آبپز شود . سیب زمینی ها را نیز به صورت جداگانه آبپز می کنیم .
سپس سیب زمینی آبپز را رنده ریز کرده و یا با گوشت کوب له می کنیم . گوشت مرغ را نیز ریش ریش کرده و به سیب زمینی ها اضافه می کنیم . فلفل دلمه را نیز خرد کرده و به همراه پیاز رنده شده و آب گرفته و سیر رنده شده به دیگر مواد اضافه می کنیم . در پایان تخم مرغ ها را به همراه نمک ، زردچوبه و فلفل اضافه کرده و تمامی مواد را کاملا باهم مخلوط می کنیم .
حالا از مواد به اندازه یک نارنگی برداشته و کف دست باز می کنیم . کمی پنیر پیتزای رنده شده وسط خمیر گذاشته و آن را از اطراف جمع می کنیم تا گلوله مانند شود و بعد با دست کمی فشار می دهیم تا پهن شده و راحت تر سرخ شود .
سپس کوکوهای آماده شده را در آرد سوخاری می غلتانیم .
در تابه کمی روغن ریخته و روی حرارت می گذاریم تا کاملا داغ شود . سپس کوکوهای آماده شده را در روغن داغ قرار می دهیم تا سرخ شوند .
وقتی یک طرف کوکوی مرغ پنیری سرخ شد ، بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شده و پنیر درون کوکو آب شود .
سپس کوکوی مرغ پنیری را در ظرف مورد نظر چیده و با سس دلخواه سرو می کنیم .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد