برای تهیه کوکوی لوبیا سبز ، ابتدا لوبیا را شسته و ریز می کنیم و به همراه
هویج نگینی شده آبپز می کنیم به طوری که آب روی آن کاملا خشک شود .
یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده و در کمی روغن تفت می دهیم تا سبک شده و
طلایی رنگ شود . سپس سیر رنده شده را هم اضافه کرده و تفت می دهیم . هویج و
لوبیای ریز شده و آبپز را هم اضافه کرده و تفت می دهیم . نمک ، فلفل و
زردچوبه را اضافه کرده و زیر حرارت را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم تا
مواد ما کمی خنک شود . سپس دو عدد تخم مرغ درشت را اضافه کرده و هم می زنیم
تا تمامی مواد کاملا باهم ترکیب شوند . در پایان یک قاشق آرد و یا پودر
سوخاری نیز اضافه کرده و هم می زنیم .
کف تابه مورد نظر کمی روغن ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود .
سپس مایع کوکوی لوبیا سبز را اضافه کرده و سطح آن را صاف می کنیم . در تابه
را بسته و اجازه می دهیم تا کوکوی ما با حرات ملایم بپزد و یک طرف آن سرخ
شود .
سپس کوکوی لوبیا سبز را برگردانده و اجازه می دهیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود .
سپس آن را در ظرف مورد نظر برگردانده و بعد از تزئین برش زده و سرو می کنیم .