اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

کوکوی قارچ و پیازچه 108


زمان آماده سازی
30 دقیقه
حداکثر زمان پخت
45 دقیقه
مناسب برای
3 نفر
1 1/2 پیمانه
پیازچه خردشده
10 عدد بزرگ
قارچ
3 عدد
تخم مرغ
1 عدد
فلفل دلمه ای
1 عدد
گوجه فرنگی
2 قاشق غذا خوری
ماست
1 قاشق غذا خوری
آرد
1/2 قاشق چای خوری
بکینگ پودر
1/2 قاشق چای خوری
زردچوبه
به مقدار لازم
نمک و فلفل
به مقدار لازم
پنیر پیتزای رنده شده
کوکوی قارچ و پیازچه



برای تهیه کوکوی قارچ و پیازچه ، ابتدا پیازچه ها را شسته و کنار می گذاریم تا آب آن کشیده شود و بعد خرد می کنیم . قارچ ها را نیز بعد از شستشو ، ورقه ای کرده و به مدت ۵ دقیقه در آب در حال جوش قرار داده و بعد آبکش می کنیم .


در تابه ای مقدار کمی روغن ریخته و پیازچه ها را در آن تفت می دهیم . سپس قارچ ها را نیز اضافه کرده و بعد از یک تفت کوچک نمک ، فلفل و زردچوبه را نیز اضافه کرده و زیر حرارت را خاموش می کنیم . مواد آماده شده را کنار می گذاریم تا کمی خنک شود . سپس تخم مرغ ها ، ماست ، بکینگ پودر و آرد را نیز اضافه کرده و هم می زنیم تا تمامی مواد کاملا باهم ترکیب شوند .


کف یک تابه کمی روغن ریخته و روی حرارت می گذاریم تا داغ شود . سپس مایع کوکو را داخل تابه ریخته و سطح آن را با پشت قاشق صاف می کنیم . بعد از اینکه کوکوی قارچ و پیازچه کمی خودش را گرفت زیر حرارت را کم کرده و دمی می گذاریم و اجازه می دهیم تا کوکو بپزد و زیر آن طلایی رنگ شود .
سپس کوکوی قارچ و پیاز چه را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز طلایی رنگ شود .


در صورت تمایل می توانید یک عدد فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی سفت را نگینی خرد کرده و بعد از اینکه یک طرف کوکو پخت ، به همراه پنیر پیتزای رنده شده به کوکو اضافه کرده و اجازه دهید تا پنیر آن نیز آب شود .


سپس کوکو را برش داده و در ظرف مورد نظر قرار داده و با سس کچاپ سرو می کنیم .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد