اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

آش عدس 111


زمان آماده سازی
30 دقیقه
حداکثر زمان پخت
180 دقیقه
مناسب برای
3 نفر
1/2 پیمانه پلوپز
عدس
1/2 پیمانه پلوپز
برنج
1 عدد بزرگ
پیاز
2 پیمانه پلوپز
جعفری و گشنیز
2 پیمانه
آب قلم گوساله
1 قاشق چای خوری
نعنا خشک
1 قاشق چای خوری
زردچوبه
به مقدار لازم
نمک و فلفل
به مقدار لازم
کشک
4 حبه
سیر
آش عدس


آش عدس ، یکی از خوشمزه ترین آش ها است و چون در آن از گشنیز و جعفری استفاده می شود ، عطر بی نظیری دارد .


برای تهیه آش عدس ، ابتدا عدس ها را با مقداری آب روی حرارت می گذاریم تا نیم پز شود . سپس برنج ( بهتر است از برنج نیمه استفاده کنید ) را که از قبل خیس کرده ایم را به همراه آب قلم به عدس ها اضافه کرده و اجازه می دهیم تا عدس ها و برنج کاملا پخته و برنج آن باز شود . ( اگر عدس شما زود پز است می توانید برنج و عدس را باهم روی حرارت بگذارید تا بپزند )
یک عدد پیاز بزرگ را خلالی کرده و در مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا سرخ شود . سپس سیر رنده شده ، زردچوبه و فلفل را نیز اضافه کرده و بعد از اینکه بوی سیرها در آمد به آش عدس اضافه می کنیم .
گشنیز و جعفری را خوب شسته و کنار می گذاریم تا آب آن کشیده شود ، سپس خرد کرده و بعد از اینکه عدس ها پخت و برنج کاملا وا رفت ، به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم تا آش عدس ما به مدت نیم ساعت دیگر نیز بپزد و حسابی جا بیفتد .
بعد از پخت ، آش عدس را در ظرف مورد نظر کشیده و در صورت تمایل روی آن را با نعنا داغ و پیاز داغ تزئین کرده و با کشک و یا ماست سرو می کنیم .
البته در صورت تمایل می توانید ۲۰ دقیقه آخر پخت به آش عدس ، مقداری کشک نیز اضافه کرده و بگذارید بپزد .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد