اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

آش شوربا 112


زمان آماده سازی
30 دقیقه
حداکثر زمان پخت
120 دقیقه
مناسب برای
4 نفر
1 پیمانه پلوپز
برنج
1/2 پیمانه پلوپز
لپه
150 گرم
گوشت چرخ کرده
2 عدد
پیاز
4 حبه
سیر
1 قاشق غذا خوری
نعنا
به مقدار لازم
نمک و فلفل
1 قاشق چای خوری
زردچوبه
250 گرم
سبزی آش
آش شوربا



برای تهیه آش شوربا ، لپه و برنج ( ترجیحا نیم دانه ) را از دو ساعت قبل خیس می کنیم .
یک عدد پیاز را خلالی کرده و در قابلمه ای مقدار کمی روغن ریخته ، تفت می دهیم تا سرخ شود . سپس سیر ، نعنا ، فلفل و زردچوبه را نیز زده ، برنج و لپه را به همراه آب اضافه می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید . سپس زیر حرارت را کم می کنیم تا برنج و لپه ها بپزند و کاملا لعاب دهد .
تا آن زمان کوفته ریزه ها را آماده می کنیم . یک عدد پیاز را رنده کرده و آب اضافی آن را می گیریم . گوشت چرخ کرده ، نمک و فلفل را اضافه کرده و ورز می دهیم تا کاملا باهم مخلوط شوند . سپس از گوشت مقدار کمی برداشته و توپ های کوچکی درست کرده و در ظرف می چینیم .
کوفته ریزه ها را در یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد .
بعد از پخت برنج و لپه ، سبزی آش را اضافه کرده و اجازه می دهیم تا سبزی آش نیز به مدت یک ربع بپزد و بعد کوفته ریزه ها را اضافه می کنیم .
در پایان نمک شوربا را نیز اضافه کرده و زیر حرارت را خاموش می کنیم .
آش شوربا را در ظرف مرد نظر کشیده و روی آن را با پیاز داغ و نعنا داغ تزئین می کنیم .
شوربا را می توانید با ماست و یا لیموی تازه سرو کنید .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد