اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

سمبوسه خوزستانی 115


مناسب برای
3 نفر
150 گرم
گوشت چرخ کرده
1 عدد
پیاز
1 عدد
سیب زمینی
1 عدد
فلفل دلمه ای
3 حبه
سیر
1/2 قاشق چای خوری
زردچوبه
2 قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی
2 قاشق غذا خوری
گشنیز خرد شده
به مقدار لازم
نمک و فلفل
سمبوسه خوزستانی



برای تهیه سمبوسه خوزستانی ، ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و در مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا نرم شود . سیر رنده شده را هم اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی سیر نیز در آید . حالا گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه ای را هم اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند . نمک ، فلفل فراوان ، زردچوبه و رب را هم اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی رب گرفته شود .
سیب زمینی را پوست گرفته و نگینی خرد می کنیم . سپس آن را به صورت جداگانه در تابه ای دیگر تفت می دهیم تا سرخ شود . سیب زمینی های سرخ شده را به سس گوشت اضافه کرده و تفت می دهیم تا تمامی مواد کاملا باهم مخلوط شوند . در پایان گشنیز خرد شده را نیز اضافه کرده و بعد از چند دقیقه زیر حرارت را خاموش می کنیم .
خمیر آماده را روی سطح کار آرد پاشی شده قرار داده و با وردنه به قطر ۳ میلی متر باز می کنیم . خمیر را با کاتر به صورت مستطیل برش داده و سس گوشتی را در گوشه ای از خمیر ریخته و به صورت مثلثی تا می کنیم .
تمامی سمبوسه ها را به همین روش آماده کرده و در روغن داغ سرخ می کنیم .
وقتی یک طرف سمبوسه ها سرخ شد ، آن را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد