برای تهیه سمبوسه خوزستانی ، ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و در مقدار کمی
روغن تفت می دهیم تا نرم شود . سیر رنده شده را هم اضافه کرده و تفت می
دهیم تا بوی سیر نیز در آید . حالا گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه ای را هم
اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند . نمک ، فلفل فراوان ،
زردچوبه و رب را هم اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی رب گرفته شود .
سیب زمینی را پوست گرفته و نگینی خرد می کنیم . سپس آن را به صورت جداگانه
در تابه ای دیگر تفت می دهیم تا سرخ شود . سیب زمینی های سرخ شده را به سس
گوشت اضافه کرده و تفت می دهیم تا تمامی مواد کاملا باهم مخلوط شوند . در
پایان گشنیز خرد شده را نیز اضافه کرده و بعد از چند دقیقه زیر حرارت را
خاموش می کنیم .
خمیر آماده را
روی سطح کار آرد پاشی شده قرار داده و با وردنه به قطر ۳ میلی متر باز می
کنیم . خمیر را با کاتر به صورت مستطیل برش داده و سس گوشتی را در گوشه ای
از خمیر ریخته و به صورت مثلثی تا می کنیم .
تمامی سمبوسه ها را به همین روش آماده کرده و در روغن داغ سرخ می کنیم .
وقتی یک طرف سمبوسه ها سرخ شد ، آن را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود .