پیاز را خرد کرده و در تابه با
کمی روغن تف می دهیم . سپس زرد چوبه و رب را هم اضافه می کنیم و بعد از ان
گوشت چرخ کرده را هم به موادمون اضافه کرده و با نمک و فلفل حسابی هم می
زنیم . کمی اب اضافه می کنیم و زیر حرارت را کم می کنیم تا بپزد.سیب زمینی
ها را اب پز یا بخار پز کرده و به صورت نگینی خرد می کنیم و به مایع
گوشتمون اضافه می کنیم.
جعفری و گشنیز را هم خرد کرده و به مواد بالا اضافه می کنیم.
پیچیدن نان سمبوسه
نان لواش رو به تکه های 10 در 25 برش زده
و مواد رو در گوشه اول ریخته و به شکل مثلثی تا می زنیم واین کار را انقدر
تکرار می کنیم تا به انتهای نان برسیم.
روغن رو در ماهیتابه ریخته و سمبوسه ها رو روی حرارت متوسط از هر دو طرف سرخ می کنیم .
در انتها هم با حوله های مخصوص روغن اضافی سمبوسه ها را می گیریم.