اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

بورک اسفناج 118


1 کیلو گرم
اسفناج
100 گرم
پنیر سفید
1 عدد
پیاز
2 حبه
سیر
1 عدد
تخم مرغ
1/4 لیوان
شیر
1/4 لیوان
روغن مایع
به مقدار لازم
نمک و فلفل
به مقدار لازم
خمیر یوفکا
بورک اسفناج


برای تهیه بورک اسفناج ، ابتدا اسفناج ها را پاک کرده و می شوییم . سپس آنها را شسته و خرد می کنیم .
یک عدد پیاز و دو حبه سیر را نگینی خرد کرده و در مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا سرخ شوند . سپس اسفناج ها را اضافه کرده و در قابلمه را می بندیم تا اسفناج ها نیز بپزند . بعد از پخت زیر حرارت را خاموش کرده و پنیر ، فلفل و در صورت تمایل مقدار کمی نمک را نیز اضافه کرده و هم می زنیم تا تمامی مواد باهم مخلوط شوند .
حالا زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده و زرده را برای رومال بورک اسفناج کنار می گذاریم .
سفیده تخم مرغ ، شیر و روغن را باهم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود .
خمیر یوفکا را باز کرده و از وسط به دو قسمت تقسیم می کنیم . یک ورق را پهن کرده و روی آن را آغشته به مخلوط سفیده تخم مرغ می کنیم و یک لایه خمیر دیگر روی آن قرار داده و دوباره آن را نیز با سفیده تخم مرغ مرطوب می کنیم .
مقداری از اسفناج ها را در گوشه خمیر ریخته و از دو طرف کمی تا می کنیم تا اسفناج ها بیرون نریزد و بعد رول می کنیم . تمامی بورک ها را به همین روش آماده کرده و روی آنها را با زرده تخم مرغ پوشانده و در صورت تمایل مقداری سیاه دانه و یا کنجد روی آنها ریخته و در سینی فر می چینیم . پورک اسفناج را در فری که از قبل گرم کرده ایم ، در طبقه وسط فر در دمای 180 درجه به مدت نیم ساعت قرار می دهیم تا بورک ها آماده شده و طلایی رنگ شوند .
سپس بورک اسفناج را از فر خارج کرده و در ظرف مورد نظر چیده و سرو می کنیم .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد