اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

لقمه اسفناج و پنیر 120


200 گرم
اسفناج پخته
1 عدد
سیب زمینی
1 عدد
پیاز
2 حبه
سیر
50 گرم
کره
1/2 قاشق چای خوری
زردچوبه
به مقدار لازم
نمک و فلفل
به مقدار لازم
پنیر پیتزای رنده شده
به مقدار لازم
روغن سرخ کردنی
لقمه اسفناج و پنیر



برای تهیه لقمه پنیر و اسفناج ، ابتدا اسفناج ها را شسته و بخارپز می کنیم . سپس آنها را خرد کرده و کنار می گذاریم .
سیب زمینی ، پیاز و دو حبه سیر را نگینی خرد کرده و در کمی روغن و یا کره تفت می دهیم تا سیب زمینی ها بپزند . سپس اسفناج بخارپز شده را اضافه کرده و تفت می دهیم . نمک ، فلفل و زردچوبه را هم اضافه کرده و بعد زیر حرارت را خاموش می کنیم تا مواد ما کمی خنک شوند .
نان های لواش را به صورت مربع و یا مستطیل های کوچک برش می دهیم .
نان لواش ها را روی سطح کار قرار داده و مقداری از مواد بالا را لبه نان لواش گذاشته و کمی پنیر پیتزا نیز روی اسفناج ها می ریزیم و نان ها را به صورت رولت لوله می کنیم . تمامی لقمه ها را به همین صورت آماده می کنیم .
در یک قابلمه کوچک روغن ریخته و اجازه می دهیم تا داغ شود . سپس لقمه های اسفناج و پنیر را داخل روغن قرار می دهیم تا سرخ شود . وقتی یک طرف لقمه ها سرخ شد ، بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود .
لقمه های اسفناج و پنیر را بعد از سرخ شدن روی دستمال تمیز قرار می دهیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود .
لقمه پنیر و اسفناج را در ظرف مورد نظر چیده و سرو کنید .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد