اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

پیراشکی اسفناج 122


 مناسب برای  12  نفر
1 کیلو گرم
اسفناج
300 گرم
عدس
2 عدد بزرگ
پیاز
1 قاشق چای خوری
زردچوبه
به مقدار لازم
نمک و فلفل
به مقدار لازم
روغن
پیراشکی اسفناج


برای تهیه پیراشکی اسفناج ابتدا خمیر را آماده می کنیم که طرز تهیه آن در همین سایت آموزش داده شده است . می توانید خمیر از نانوایی نیز تهیه کنید

البته می توانید از خمیر نان آماده در نانوایی ها نیز استفاده کنید . ( من برای تهیه پیراشکی اسفناج ، مواد خمیر را دو برابر کردم )

اسفناج ها را خوب پاک کرده و می شوییم . سپس اجازه می دهیم آب آن برود و بعد ریز می کنیم . اسفناج های ریز شده را در قابلمه ای ریخته و در آن را می بندیم تا بخارپز شده و رنگ آن کمی تغییر کند . سپس زیر حرارت را خاموش کرده و اسفناج ها را آبکش می کنیم تا آب آن کاملا جدا شود .

عدس ها را نیز پاک کرده و می گذاریم تا بپزند .

در یک تابه دو عدد پیاز بزرگ را نگینی ریز کرده و در کمی روغن تفت می دهیم تا طلایی رنگ شوند . زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه می کنیم . سپس عدس های پخته شده و اسفناج ها اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا به مدت 10 تا 15 دقیقه خوب تفت بخورد و در پایان نمک را نیز اضافه می کنیم .

خمیر آماده شده و ور آمده را به چند قسمت تقسیم می کنیم . برای هر پیراشکی اسفناج ، خمیرهای 200 گرمی آماده می کنیم .

سپس هر خمیر را روی سطح کار که کمی آرد پاشی شده باز می کنیم و کمی از مواد اسفناج را روی آن می گذاریم ( به طوری که نصف خمیر را بپوشاند ) و بعد طرف دیگر خمیر را روی آن بر می گردانیم و با چنگال و یا انگشت ها دور آن را می پیچیم تا باز نشود .

تمام پیراشکی ها را آماده کرده و آنها را در سینی فر که آرد پاشی کرده اید قرار دهید .

سپس سینی  پیراشکی اسفناج را در فری که از قبل گرم شده به مدت نیم ساعت در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا بپزند و بعد گریل را روشن می کنیم تا روی ان هم کمی طلایی رنگ شود .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد