برای تهیه اسنک مرغ و قارچ ، ابتدا سینه مرغ را نگینی خرد کرده و در کمی
روغن تفت می دهیم تا رنگ مرغ تغییر کند . سپس پیاز نگینی شده و سیر رنده
شده را هم اضافه کرده و به همراه تکه های مرغ تفت می دهیم تا طلایی رنگ
شوند . فلفل دلمه ای را هم نگینی خرد کرده ، کنار می گذاریم . قارچ های ریز
را هم بعد از شستشو ورقه ای کرده و به همراه فلفل دلمه ای خرد شده به مواد
گوشتی اضافه کرده و تفت می دهیم تا آب قارچ ها خشک شده و مواد گوشتی ما
کاملا بپزد . حالا نمک ، فلفل و زردچوبه را هم اضافه می کنیم . در پایان
جعفری خرد شده را هم اضافه کرده و بعد از یک تفت کوچک زیر حرارت را خاموش
می کنیم .
( در صورت تمایل می توانید از پودر آویشن به جای جعفری خرد شده استفاده کنید )
ساندویچ ساز را روشن کرده و کمی چرب می کنیم . حالا روی نان تست ها کمی از
مواد گوشتی ریخته و در صورت تمایل روی آن مقداری پنیر پیتزا می ریزیم . یک
نان تست دیگر روی مواد قرار داده و ساندویچ را داخل دستگاه قرار داده و در
آن را می بندیم تا ساندویچ ها به مدت ۵ دقیقه داخل دستگاه بمانند و پنیر آن
آب شده و نان ها کمی برشته شود .
سپس ساندویچ ها را از وسط نصف کرده و با سس کچاب و خردل سرو می کنیم .