اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

بورک گوشت و قارچ 129

مناسب برای

6 نفر
150 گرم
گوشت چرخ کرده
2 عدد متوسط
سیب زمینی
1 عدد
فلفل دلمه ای
5 عدد بزرگ
قارچ
1 عدد
پیاز
1 قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی
1/2 قاشق چای خوری
زردچوبه
به مقدار لازم
نمک و فلفل
به مقدار لازم
خمیر یوفکا
در صورت تمایل
پنیر پیتزای رنده شده
به مقدار لازم
روغن سرخ کردنی
بورک گوشت و قارچ


سیب زمینی ها را نگینی خرد کرده و در کمی روغن سرخ کرده و کنار می گذاریم .
یک عدد پیاز را نگینی خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم . کمی که نرم شد گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند .
قارچ ها و فلفل دلمه ای را نیز خرد کرده و به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا آب قارچ ها خشک شود . سیب زمینی ها را نیز اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا با دیگر مواد مخلوط شود .
نمک ، فلفل، زردچوبه و رب گوجه فرنگی را نیز اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی رب نیز گرفته شود .
حالا خمیر های ورقه ای را به آرامی از یکدیگر جدا کرده و دانه دانه روی سطح کار قرار می دهیم . با کمی آب سطح خمیر را مرطوب کرده و بعد مقداری از مواد گوشتی را لبه خمیر گذاشته ، روی آن پنیر پیتزا می ریزیم و از کناره ها تا می زنیم تا به هنگام سرخ شدن مواد از داخل خمیر بیرون نریزد و بعد خمیر را رول می کنیم .
تمامی بورک ها را به همین روش آماده کرده و در روغن سرخ می کنیم .
بورک گوشت و قارچ را در ظرف مورد نظر چیده و با سس کچاپ سرو کنید .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد