سیب زمینی ها را نگینی خرد کرده و در کمی روغن سرخ کرده و کنار می گذاریم .
یک عدد پیاز را نگینی خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم . کمی که نرم شد
گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کرده و تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند .
قارچ ها و فلفل دلمه ای را نیز خرد کرده و به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و
تفت می دهیم تا آب قارچ ها خشک شود . سیب زمینی ها را نیز اضافه می کنیم و
تفت می دهیم تا با دیگر مواد مخلوط شود .
نمک ، فلفل، زردچوبه و رب گوجه فرنگی را نیز اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی رب نیز گرفته شود .
حالا خمیر های ورقه ای را به آرامی از یکدیگر جدا کرده و دانه دانه روی سطح
کار قرار می دهیم . با کمی آب سطح خمیر را مرطوب کرده و بعد مقداری از
مواد گوشتی را لبه خمیر گذاشته ، روی آن پنیر پیتزا می ریزیم و از کناره ها
تا می زنیم تا به هنگام سرخ شدن مواد از داخل خمیر بیرون نریزد و بعد خمیر
را رول می کنیم .
تمامی بورک ها را به همین روش آماده کرده و در روغن سرخ می کنیم .
بورک گوشت و قارچ را در ظرف مورد نظر چیده و با سس کچاپ سرو کنید .