برای تهیه اسنک قارچ و گوشت ، ابتدا یک عدد پیاز را رنده کرده و گوشت چرخ کرده را به آن اضافه می کنیم .
در یک تابه مقدار کمی روغن ریخته ( از روغن کمی برای تهیه اسنک استفاده
کنید چرا که اگر روغن اسنک زیاد باشد پس می زند و شکل اسنک ها به هم می
ریزد ) و مخلوط پیاز و گوشت چرخ کرده را در آن تفت می دهیم .
فلفل دلمه ای و قارچ ها را نگینی ریز می کنیم و بعد از اینکه گوشت تغییر رنگ داد به آن اضافه می کنیم .
رب را نیز بعد از اینکه آب قارچ ها گرفته شد اضافه می کنیم و تفت می دهیم
تا بوی خامی رب گرفته شود . در پایان نمک ، فلفل و پودر آویشن را به سس
قارچ و گوشت اضافه کرده و زیر حرارت را خاموش می کنیم .
نان تست ها را کنار دستمان می گذاریم .
روی نان تست کمی سس کچاپ زده و بعد مقداری از سس قارچ و گوشت را روی نان می
ریزیم و با قاشق صاف می کنیم و بعد روی آن یک ورقه پنیر گودا قرار داده و
دوباره یک نان تست روی آن قرار می دهیم .
تمام اسنک ها را به همین روش آماده می کنیم و بعد داخل دستگاه ساندویچ ساز
به مدت 5 تا 7 دقیقه قرار می دهیم تا روی اسنک قارچ و گوشت طلایی رنگ شده و
پنیر آن نیز آب شود .
اسنک قارچ و گوشت را بعد از آماده شدن داخل ظرف مورد نظر چیده و بعد از تزئین با سس کچاپ و مایونز نوش جان کنید .