برای تهیه تیرامیسو با بیسکوئیت ابتدا یک بسته قهوه فوری را با یک لیوان آب
جوش مخلوط کرده و کنار بگذارید تا خنک شود . در غیر اینصورت بیسکوئیت ها
به هنگام خیس خوردن له شده و از هم می پاشند .
خامه و شکلات را هم باهم ترکیب کرده و روی حرارت غیر مستقیم قرار می دهیم تا شکلات ذوب شده و گاناش یک دستی به دست آید .
پنیر ماسکارپونه ، پودر شکر و وانیل را هم با همزن می زنیم تا کاملا باهم
ترکیب شده و یک دست شود . سپس یک بسته خامه صبحانه را هم اضافه کرده و
ترکیب می کنیم .
حالا مایع پنیری را نصف کرده و به نصف آن گاناش شکلاتی را اضافه کرده و مخلوط می کنیم .
قالب مورد نظر را با فویل و یا سلفون پوشانده و کنار می گذاریم . حالا
بیسکوئیت ها را دانه دانه داخل قهوه حل شده در آب کرده ( فقط در حدی که خیس
بخورد ) و بعد کف قالب مورد نظر می چینیم تا کاملا کف قالب پر شود .
سپس از مایع پنیری سفید رنگ روی بیسکوئیت ها ریخته و با پشت قاشق صاف می کنیم به طوری که سطح تمامی بیسکوئیت ها را بپوشاند .
سپس دوباره یک ردیف دیگر از بیسکوئیت های خیس شده در قهوه را چیده و ای
نبار سطح بیسکویت ها را با مایع پنیری شکلاتی می پوشانیم . اینکار را ادامه
می دهیم تا بیسکوئیت ها و مایع پنیری ما تمام شود .
سپس قالب را حداقل به مدت ۴ تا ۵ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا تیرامیسو
با بیسکوئیت ما طعم بگیرد و بافتی مانند کیک و شیرینی ها تر پیدا کند .
سپس آن را از قالب خارج کرده و سطح آن را شکلات رنده شده و یا پودر کاکائو تزئین کرده و سرو می کنیم .