اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

اشعار و متون ادبی

نظم و نثر ادبی

تیرامیسو با بیسکوئیت 133


مناسب برای
6 نفر
1 بسته
پنیر ماسکارپونه
1 بسته
خامه صبحانه
1/3 پیمانه
پودر شکر
1 پیمانه
آبجوش
1/4 قاشق چای خوری
وانیل
1 بسته
قهوه فوری
20 گرم
شکلات تخته ای
20 گرم
خامه
به مقدار لازم
بیسکوئیت پتی بور
برای تزئین
پودر کاکائو
تیرامیسو با بیسکوئیت



برای تهیه تیرامیسو با بیسکوئیت ابتدا یک بسته قهوه فوری را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و کنار بگذارید تا خنک شود . در غیر اینصورت بیسکوئیت ها به هنگام خیس خوردن له شده و از هم می پاشند .
خامه و شکلات را هم باهم ترکیب کرده و روی حرارت غیر مستقیم قرار می دهیم تا شکلات ذوب شده و گاناش یک دستی به دست آید .
پنیر ماسکارپونه ، پودر شکر و وانیل را هم با همزن می زنیم تا کاملا باهم ترکیب شده و یک دست شود . سپس یک بسته خامه صبحانه را هم اضافه کرده و ترکیب می کنیم .
حالا مایع پنیری را نصف کرده و به نصف آن گاناش شکلاتی را اضافه کرده و مخلوط می کنیم .
قالب مورد نظر را با فویل و یا سلفون پوشانده و کنار می گذاریم . حالا بیسکوئیت ها را دانه دانه داخل قهوه حل شده در آب کرده ( فقط در حدی که خیس بخورد ) و بعد کف قالب مورد نظر می چینیم تا کاملا کف قالب پر شود .
سپس از مایع پنیری سفید رنگ روی بیسکوئیت ها ریخته و با پشت قاشق صاف می کنیم به طوری که سطح تمامی بیسکوئیت ها را بپوشاند .
سپس دوباره یک ردیف دیگر از بیسکوئیت های خیس شده در قهوه را چیده و ای نبار سطح بیسکویت ها را با مایع پنیری شکلاتی می پوشانیم . اینکار را ادامه می دهیم تا بیسکوئیت ها و مایع پنیری ما تمام شود .
سپس قالب را حداقل به مدت ۴ تا ۵ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا تیرامیسو با بیسکوئیت ما طعم بگیرد و بافتی مانند کیک و شیرینی ها تر پیدا کند .
سپس آن را از قالب خارج کرده و سطح آن را شکلات رنده شده و یا پودر کاکائو تزئین کرده و سرو می کنیم .

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد